Activiteiten

Uiteraard bent u bij ons in de winkel altijd van harte welkom om even aan te schuiven voor een lekker proefglaasje van het een of het ander.

Daarnaast organiseren wij regelmatig proeverijen in verschillende settings, zoals bijvoorbeeld masterclasses, overzichtsproeverijen, workshops en diners. De ene keer aan de gezellige proeftafel bij ons in de winkel, de andere keer op locatie bij een van onze horecapartners.

Proeverij op maat

Ook is het mogelijk om een privéproeverij door ons te laten verzorgen.

Dit kan voor zowel kleine als grotere groepen en zowel bij ons in de winkel als bij u thuis of op locatie. Hiervoor hebben wij geen vaste pakketten beschikbaar. Op basis van uw wensen en budget maken wij graag, geheel vrijblijvend, een voorstel op maat. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze winkels.


Onze proeverijagenda

Hieronder vindt u een overzicht van de proeverijen die wij de komende tijd organiseren.

Opgeven kan via de link bij de betreffende proeverij of via een van onze winkels. Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.


Zondag 3 november 2019 | Grote Najaarwijnproeverij

Grote Najaarwijnproeverij


Datum: 3 november 2019
Aanvang: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: De Heeren van Driebergen (achter onze winkel)
Adres: Traaij 102, 3971 GS Driebergen-Rijsenburg
Prijs: GRATIS

 

Zondag 3 november organiseren onze grote najaar wijnproeverij. U bent te gast bij onze achterburen De Heeren van Driebergen. Deze middag zullen vooral rode wijnen  voor u open staan om te proeven. Diverse wijnimporteurs van ons zullen de mooiste wijnen meenemen.

Er komen wijnen voorbij uit Italië, Frankrijk en Spanje, maar ook uit Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. We hebben voor deze middag een leuke actie, wanneer u een bestelling doet van minimaal 12 flessen maakt u kans op een mooie magnum rode wijn.

Meld je aan via de button

Deel deze proeverijen

Woensdag 20 november 2019 | The Story of William Grant & Sons

The Story of William Grant & Sons


Datum: 20 november 2019
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: het Wapen van Rijsenburg
Adres: Hoofdstraat 83, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg
Spreker: Tony van Rooijen
Prijs: € 35,00

 

Op woensdag 20 november komt Tony van Rooijen, de brandambassador en whiskyexpert van alle whiksy’s van William Grants & Sons, naar Driebergen. Hij zal deze avond een masterclass verzorgen van o.a. Glenfiddich en The Balvenie. De historie maar ook leuke “weetjes” van deze distilleerderijen zullen aan de orde komen. We laten verschillende mooie bottelingen proeven, wat we precies gaan proeven blijft een verrassing, maar we beloven je dat het een leerzame en leuke avond gaat worden. De chef-kok van het Wapen van Rijsenburg zal er bijpassende amuses bij maken.

We gaan de volgende whisky’s proeven:

-Glenfiddich 18 years old

-Kininvie 23y

-The Balvenie 17y DoubleWood

-Glenfiddich Project XX

-Ordha

-Glenfiddich Fire and Cane

Deel deze proeverijen

Woensdag 11 december 2019 | Classic Malt serie Distillers Edition

Classic Malt serie Distillers Edition


Datum: 11 december 2019
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: het Wapen van Rijsenburg
Adres: Hoofdstraat 83, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg
Spreker: Herman van der Meij
Prijs: € 30,00

 

Woensdag 11 december zijn we weer te gast bij het Wapen van Rijsenburg. Herman van der Meij is de brandambassdor voor de merken van Diageo. Deze avond gaan we een aantal geweldige whisky’s proeven uit de “Distillers Edition”serie.

Welke whisky’s kun je verwachten; Glenkinchie DE, Dalwhinnie DE, Cragganmore DE, Oban DE, Talisker DE en Lagavulin DE.
Van een enkele zullen we ook het verschil laten proeven tussen de gewone versie en de Distillers Edition. Het beloofd een geweldige avond te worden met uiteraard bijpassende klein gerechtjes van het Wapen van Rijsenburg.

Meld je aan via de button, u bent aangemeld nadat je betaald heeft in één van onze winkels.

Deel deze proeverijen

Woensdag 29 januari 2020 | Exclusive Whiskytasting met Jan Beek

Exclusive Whiskytasting met Jan Beek


Datum: 29 januari 2020
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: het Wapen van Rijsenburg
Adres: Hoofdstraat 83, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg
Spreker: Jan Beek
Prijs: € 40,00

 

Ook dit jaar mag deze proeverij niet missen in de line-up. We gaan weer voor je op zoek naar de mooiste bottelingen die op dat moment beschikbaar zijn. Deze avond kunt van alles verwachten, independent bottelingen, turf, sherry, allemaal mooie flessen worden er voor u open getrokken.

Jan Beek is één van onze vaste sprekers, is zelf producent van diverse distillaten en likeuren onder de naam Beek, maar ook is hij leraar aan de liquoristenopleiding en Keeper of the quaich. Het gaat weer een mooie avond worden, met de lekkerste bijpassende hapjes van Het Wapen van Rijsenburg.

Meld je aan via de button, je bent aangemeld nadat u betaald heeft in één van onze winkels.

Deel deze proeverijen