Activiteiten

Uiteraard bent u bij ons in de winkel altijd van harte welkom om even aan te schuiven voor een lekker proefglaasje van het een of het ander.

Daarnaast organiseren wij regelmatig proeverijen in verschillende settings, zoals bijvoorbeeld masterclasses, overzichtsproeverijen, workshops en diners. De ene keer aan de gezellige proeftafel bij ons in de winkel, de andere keer op locatie bij een van onze horecapartners.

Proeverij op maat

Ook is het mogelijk om een privéproeverij door ons te laten verzorgen.

Dit kan voor zowel kleine als grotere groepen en zowel bij ons in de winkel als bij u thuis of op locatie. Hiervoor hebben wij geen vaste pakketten beschikbaar. Op basis van uw wensen en budget maken wij graag, geheel vrijblijvend, een voorstel op maat. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze winkels.


Onze proeverijagenda

Hieronder vindt u een overzicht van de proeverijen die wij de komende tijd organiseren.

Opgeven kan via de link bij de betreffende proeverij of via een van onze winkels. Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.


Donderdag 1 november 2018 | Masterclass Whisky Hans Offringa

Masterclass Whisky Hans Offringa


Datum: 1 november 2018
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: het Wapen van Rijsenburg
Adres: Hoofdstraat 83, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg
Thema: Masterclass Whisky
Speker: Hans Offringa
Prijs: € 35,00

 

Donderdag 1 november hebben we Hans Offringa te gast in Het Wapen van Rijsenburg om een mooie masterclass te verzorgen.  Hans Offringa is een gevestigd tweetalig auteur, internationaal bekend media expert, whiskyconnoisseur, Kentucky Colonel en Keeper of the Quaich. Hans heeft diverse boeken en artikelen over whisky geschreven. Deze avond zal hij diverse mooie whisky’s laten proeven en uiteraard hier mooie verhalen bij vertellen. Hans was 16 jaar geleden onze eerste whiskyconnoisseur op een whiskyproeverij die we toen organiseerde. Nu veel jaren later met nog meer ervaring hopen we een mooie avond te beleven met Hans. Het Wapen van Rijsenburg zal voor mooie bijpassende hapjes zorgen.

http://www.hansoffringa.com/nl/

Deel deze proeverijen

Zondag 4 november 2018 | Grote Najaar Wijnproeverij

Grote Najaar Wijnproeverij


Datum: 4 november 2018
Aanvang: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: De Mol DrankenSpecialist – Heeren van Driebergen
Adres: Traay 102, 3971 GS Driebergen-Rijsenburg
Prijs: GRATIS

 

Zondag 4 november is onze grote najaar wijnproeverij.

Deze middag zal in het teken staan van mooie wijnen die geschikt zijn voor het najaar. Er zullen bekende wijnen te proeven zijn maar ook veel nieuwe aanwinsten in onze winkel. Uiteraard zullen de rode wijnen de overhand hebben, maar ook mooie volle witte wijnen zullen de revue passeren. Speciaal voor deze middag hebben we de wijnen scherp gesprijst. Uiteraard zullen de mousserende wijnen en Port’s niet ontbreken.

Meld je aan via de button en we zien je graag 4 november.

Deel deze proeverijen

Donderdag 22 november 2018 | Masterclass Exclusieve Whisky’s, Jan Beek

Masterclass Exclusieve Whisky’s, Jan Beek


Datum: 22 november 2018
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: het Wapen van Rijsenburg
Adres: Hoofdstraat 83, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg
Thema: Masterclass Exclusieve Whisky’s
Spreker: Jan Beek
Prijs: € 40,00

 

Donderdag 22 november zal Jan Beek, Keeper of the Quaich,  te gast zijn voor een mooie masterclass met exclusieve whisky’s. Deze avond zullen de mooiste bottelingen te proeven zijn die op dat moment beschikbaar zijn. Jan Beek is jaren lang werkzaam geweest voor de firma van Wees, en is nu zijn nu onder zijn eigen label “BEEK” de drankenmarkt aan het veroveren. Uiteraard zal hij ook een whisky van zijn eigen label laten proeven.

Het Wapen van Rijsenburg zal voor mooie bijpassende hapjes verzorgen.

Deel deze proeverijen