Kerstgeschenken

De Mol DrankenSpecialist is hét adres voor uw relatiegeschenken. December komt alweer snel dichterbij. Bijna een jaar voorbij waarin u het natuurlijk nooit alleen zou hebben gekund. Een mooi gebaar als dank voor bewezen diensten of als bevestiging van een fijne samenwerking zal door uw relaties enorm gewaardeerd worden.

Wij hebben als specialist een zeer uitgebreid assortiment met vele bekende en minder bekende dranken. Een doosje met klassiek Franse wijnen, een mooie fles whisky of cognac, een bierpakket met een selectie streekbieren, een oude port met dito kaasje, etiketten of wijnkisten bedrukt met uw eigen logo, echt alles kan! Hebt u zelf al een idee wat u wilt? Dan helpen wij u graag met de verdere uitwerking en afhandeling daarvan. Hebt u zelf nog geen idee? Dan denken wij, geheel vrijblijvend, graag met u mee om samen tot een passend geschenk te komen.
Om alvast wat inspiratie op te doen (of misschien zelfs wel het perfecte geschenk te vinden) kunt u om te beginnen alvast even een kijkje nemen in onze digitale geschenkenbrochure.