Wie is de Mol?

De Mol DrankenSpecialist is de specialist in drank op de Utrechtse Heuvelrug. Wij bedienen de particuliere markt maar ook de zakelijke markt. Door middel van proeverijen op locatie en in onze winkels willen we u kennis laten maken met de mooie producten die bij ons verkrijgbaar zijn. Wij geven graag persoonlijk advies voor uw diner of andere vragen.

Voor zakelijke markt verzorgen we de drank en benodigdheden voor uw bedrijfskantine of evenement, maar ook kunnen we uw relatiegeschenken versturen door heel Nederland. Voor horecabedrijven hebben we een uitgebreid assortiment en geven u graag advies voor de samenstelling van uw assortiment.

Heeft u thuis of op locatie een evenement te organiseren, dan kunt u gebruik maken van onze partyservice. Wij beschikken over diverse middelen zoals tap, partytent, statafels en glaswerk om uw feest compleet te maken.

Voor onze proeverij werken we samen met plaatselijke horecabedrijven maar ook zijn we maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. We steunen diverse verenigingen door sponsoring en proberen op die manier iets terug te doen naar de maatschappij. We vinden het belangrijk dat we samenwerken met de ondernemers en verenigingen in het dorp, leven en laten leven.

Diverse grote landelijke partijen zoals Bovag en KNVB weten ons te vinden als partner voor levering van drank en relatiegeschenken.

Kortom we zijn een bedrijf wat heel divers bezig is met drank en we proberen doormiddel van service, kennis en assortiment het verschil te maken op de Utrechtse Heuvelrug.