Activiteiten

Uiteraard bent u bij ons in de winkel altijd van harte welkom om even aan te schuiven voor een lekker proefglaasje van het een of het ander.

Daarnaast organiseren wij regelmatig proeverijen in verschillende settings, zoals bijvoorbeeld masterclasses, overzichtsproeverijen, workshops en diners. De ene keer aan de gezellige proeftafel bij ons in de winkel, de andere keer op locatie bij een van onze horecapartners.

Proeverij op maat

Ook is het mogelijk om een privéproeverij door ons te laten verzorgen.

Dit kan voor zowel kleine als grotere groepen en zowel bij ons in de winkel als bij u thuis of op locatie. Hiervoor hebben wij geen vaste pakketten beschikbaar. Op basis van uw wensen en budget maken wij graag, geheel vrijblijvend, een voorstel op maat. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze winkels.


Onze proeverijagenda

Hieronder vindt u een overzicht van de proeverijen die wij de komende tijd organiseren.

Opgeven kan via de link bij de betreffende proeverij of via een van onze winkels. Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.


Woensdag 29 januari 2020 | Exclusive Whiskytasting met Jan Beek

Exclusive Whiskytasting met Jan Beek


Datum: 29 januari 2020
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: het Wapen van Rijsenburg
Adres: Hoofdstraat 83, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg
Spreker: Jan Beek
Prijs: € 40,00

 

Ook dit jaar mag deze proeverij niet missen in de line-up. We gaan weer voor je op zoek naar de mooiste bottelingen die op dat moment beschikbaar zijn. Deze avond kunt van alles verwachten, independent bottelingen, turf, sherry, allemaal mooie flessen worden er voor u open getrokken.

Jan Beek is één van onze vaste sprekers, is zelf producent van diverse distillaten en likeuren onder de naam Beek, maar ook is hij leraar aan de liquoristenopleiding en Keeper of the quaich. Het gaat weer een mooie avond worden, met de lekkerste bijpassende hapjes van Het Wapen van Rijsenburg.

Meld je aan via de button, je bent aangemeld nadat u betaald heeft in één van onze winkels.

Deel deze proeverijen