Historie

De Mol DrankenSpecialist is een voortzetting van het voormalig Slijterij Wijnhandel Hans van Vugt, al sinds 1979 een begrip in de regio met winkels in Driebergen, Zeist en Bilthoven.

De huidige eigenaar, Rogier de Mol, heeft in 2007 de zaken overgenomen en na een paar jaar de tijd genomen te hebben om de zaak naar zijn eigen hand te zetten werd in 2011 de naam van de zaak veranderd in De Mol DrankenSpecialist.Nieuwe winkel

Een paar maanden na de naamswijziging verhuisde de winkel in Driebergen naar de huidige locatie aan de Traay.

In een voor de branche toch moeilijke tijd werd bewust geïnvesteerd in de toekomst. Een nieuwe locatie voor ons zeer uitgebreide assortiment aan wijn, port, champagne, speciaal-bier, whisky en overig gedistilleerd.

Met deze mooie, frisse winkel met ruime parkeergelegenheid, een eigen proeflokaal en een uitstraling die past bij een echte specialist, was het bedrijf klaar voor een volgende fase in haar bestaan.

Bent u opzoek naar een origineel relatiegeschenk
voor uw personeel en/of zakenpartners?


Slijterij van het Jaar 2013

Na al enkele jaren genomineerd te zijn geweest voor deze titel, werd De Mol DrankenSpecialist eind 2013 uitgeroepen tot Slijterij van het Jaar.

De meest eervolle prijs die een slijterij in Nederland kan toekomen. In het juryrapport werden onder anderen het specialistische assortiment, de kennis en het enthousiasme van het personeel en de uitstraling van de winkel geroemd. Voor ons een bevestiging dat we de juiste weg ingeslagen waren en een kroon op ons werk.Beleving

Mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in wat ze nou eigenlijk drinken, de verhalen achter het product. Wij spelen hier niet alleen op in door de kennis van ons personeel up-to-date te houden, maar ook door de drankbeleving bij onze klanten te vergroten.

In ons eigen proeflokaal, in de kookstudio achter onze winkel en ook op locatie bij diverse horecagelegenheden in de regio organiseren wij zeer regelmatig (inloop)proeverijen, workshops, wijn-spijs-avonden en diners. Dit zijn keer op keer gezellige activiteiten waarbij de kennis wordt vergroot, de ervaring bijdraagt aan de beleving en de klantenbinding eigenlijk vanzelf gaat.

Toekomst

De realisatie van de nieuwe winkel en de uitverkiezing tot Slijterij van het Jaar zijn geenszins reden om rustig achterover te gaan leunen.

Een bedrijf als het onze is natuurlijk nooit uitontwikkeld. Iedere dag weer zijn we bezig met het zoeken naar mooie toevoegingen aan ons assortiment, het ontwikkelen van leuke activiteiten en het verbeteren van onze dienstverlening. Dat alles om onze positie als hét adres voor een complete drankbeleving op de Utrechtse Heuvelrug waar te kunnen blijven maken. Nu en in de toekomst.