De Mol’s Whisky-Expeditie!

29 maart 2024

Beste whiskyliefhebber,

Bij De Mol DrankenSpecialist geloven we in het creëren van onvergetelijke ervaringen, en deze keer hebben we iets speciaals voor jou georganiseerd! De Mol gaat on tour en op vrijdag 29 maart nemen we je mee naar Hotel de Naaldhof in Oss, de thuisbasis van de meest indrukwekkende whiskyverzameling van Nederland, verzameld door niemand minder dan Bob Vink.
Na de rondleiding zal Tony van Rooijen het diner begeleiden met een mooi verhaal en geweldige whisky’s.


Programma:
Whiskyverzameling van Bob Vink Bewonder de schatten uit de privécollectie van Bob Vink, diep verscholen in de kelders van Hotel de Naaldhof.

Whiskydiner met Drie Gangen Laat je smaakpapillen dansen tijdens een exclusief driegangendiner, samengesteld om perfect te harmoniëren met een selectie bijzondere whisky’s.

Gastheer Tony van Rooijen Tony van Rooijen, de gerenommeerde ambassadeur van William Grant’s en lid van de Keeper of the Quaich, zal de avond begeleiden en zijn diepgaande kennis delen.

Vervoer (Optioneel) Laat het rijden aan ons over! Vertrek om 16.30 uur vanaf De Mol DrankenSpecialist en verwacht terug te zijn om 00.00 uur. We weten naar aanleiding van het aantal deelnemende liefhebbers wat de kosten voor het vervoer per bus zal zijn.


Arrangementen:
Whiskydiner met whisky’s + Rondleiding

    • Inclusief busreis: € 160,-
    • Vertrek om 16.30 uur vanaf De Mol DrankenSpecialist, terugkomst om 00.00 uur.

Reserveer Snel! We verwachten dat deze avond snel volgeboekt zal zijn.

Kortom, dit is dé gelegenheid voor elke ware whiskyliefhebber. Mis het niet! Reserveer nu jouw plek voor een exclusieve avond vol whisky, gastronomie en onvergetelijke ervaringen.

Proost!

Reserveer hier!