• Wanneer ik vandaag bestel voor 17.00 uur, heb ik mijn product dan de volgende dag in huis? We proberen het wel, maar we kunnen helaas geen garantie geven, wanneer u in het weekend besteld is het product op dinsdag in huis.
  • Wanneer een product kapot is of schade heeft waar mag ik me melden? Je kunt je richten naar onze winkel in Driebergen via info@demoldranken.nl . We vragen je het volgende te doen. Maak een foto van de schade, van de verpakking. Wanneer we de info binnen hebben zullen we proberen de schade zo snel mogelijk te behandelen, binnen 3 dagen ontvangt u bericht.
  • Wat doe ik wanneer mijn bestelling niet is ontvangen? Kijk eerst naar je track & Trace door je code die mee hebt gekregen in te voeren. Wanneer de Track & Trace zegt dat het pakket is afgeleverd, zal het pakket bij de buren of andere omwonende liggen of u heeft een briefje met afhaalcode ontvangen. Let op: er wordt niet altijd een briefje achtergelaten. De buren moeten overigens tekenen voor ontvangst, er zal dus een handtekening bij Post.nl afgegeven zijn. Kunt u het pakket niet vinden neem dan contact ket ons op, wij gaan dan uitzoeken waar het geschenk is.
    Het pakket is gratis verzekerd tot € 100,-
  • Wanneer u per ongeluk een fout heeft gemaakt met invoeren van het verzendadres kunnen wij dit nog wijzigen, maar doe wit direct door ons een e-mail te sturen naar info@demoldranken.nl
  • Wanneer u de bestelling wilt aanpassen kunt u dit aanvragen via info@demoldranken.nl graag ordernummer vermelden. We kunnen geen aanpassing garanderen, maar gaan het uiteraard proberen.
  • Uw bestelling is fout geleverd? Uiteraard bieden we hiervoor onze excuses aan. Wilt u eerst kijken of misschien de fout heeft gemaakt. Is dat niet het geval, stuur dan zo spoedig mogelijk een mail naar info@demoldranken.nl. We willen dan een foto meegestuurd krijgen van het artikel wat ontvangen is. We zullen dan zo snel mogelijk het juiste artikel te sturen, en u uiteraard vragen het artikel wat fout geleverd is terug te sturen. Wij zullen beide verzendkosten voor onze rekening nemen.