RelatiegeschenkenBeste relatie,

De feestdagen komen er in december weer aan en we zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor de relatiegeschenken. Verschillende klanten zijn op eigen initiatief al langsgekomen om hun wensen te bespreken. Er wordt gekeken en geproefd. De eerste bestellingen zijn zelfs al geplaatst, het komt dit jaar al vroeg op gang.

Bekende grote wijnhuizen uit deze portefeuille zijn onder andere: 

Bodegas Salentein
Bollinger Champagne
Ramon Bilbao Rioja
Errazuriz
Farina
Graham’s Port
Yalumba
Kendall-Jackson

Buiten de Wijnkring om hebben we een tweede brochure samengesteld met onder andere de volgende merken:

 Deutz Champagne
Armand de Brignac Champagne
Bottega Prosecco
Domaine Ott
Tommasi
Aaldering
MontGras
Louis Royer Cognac

 Ook hebben we diverse mooie geschenkverpakkingen van Moët & Chandon en Veuve Clicquot die erg mooi zijn dit jaar.

Kortom, keuze genoeg!

Uiteraard hebben we nog vele andere wijnen en ook diverse mooie likeuren, whisky en andere producten (in geschenkverpakking) in onze winkel staan. Laat u inspireren door de bijgevoegde brochures of kom langs in onze winkel. Wilt u een afspraak maken, bel mij dan gerust op telefoonnummer 06-52450004.

Wacht niet te lang met bestellen, er is van alles beperkte voorraad beschikbaar.

Heel graag tot binnenkort in onze winkel!


Wilt u een relatiegeschenk bestellen?
Of heeft u een vraag hierover?

Neem dan contact met ons!

DE MOËT IMPÉRIAL DIAMOND SUIT GOLD IS VERNIEUWD!

Een energieke en levendige uitstraling dankzij het elegante rode accent dat verwerkt is in design. De Diamond Suit Gold houdt een gekoelde fles Moët Impérial 75cl tot wel 2 uur lang op de perfecte temperatuur. Pure eigentijdse luxe!
MOËT IMPÉRIAL 150TH ANNIVERSARY BOTTLE

Moët & Chandon viert met trots het 150-jarig jubileum van Moët Impérial, een mijlpaal in het bestaan van dit internationaal vermaarde symbool voor feestelijke momenten.
In 1869 viel de champagne botteling samen met het 100-jarig jubileum van de geboortedag van Napoleon Bonaparte.Ter gelegenheid van dit gedenkwaardige jaar onthult Moët & Chandon een limited edition fles ter ere aan de rijke geschiedenis van de champagne. Deze fles bevat een speciaal logo met de “I” van “Impérial” als eerbetoon aan de trouwe patronage die het huis zoveel glorie had gebracht.

EXTRA

– Collecters item van ‘s werelds meest verkochte champagne
– Ultieme champagne voor feestelijke momentenMOËT IMPÉRIAL GOLDEN LIMITED EDITION EOY 2019

Moët & Chandon onthult zijn fles voor het kerstseizoen in dit 150e jubileumjaar van de Impérial Brut. Om dit iconische symbool van celebration extra bijzonder te maken is de limited edition voorzien van een chique goudkleurige sleeve die de look heeft van bladgoud. Het gebruikelijke etiket is vervangen door een keizerlijke I van Impérial.

EXTRA

– Keizerlijke grandeur
– Collector’s item in het 150e jubileumjaar
– Uniek geschenk of leuk voor jezelfVeuve Clicquot Brut Ice Jacket

De Yellow Label wordt voortaan op de perfecte temperatuur gehouden met de vernieuwde ‘Ice Jacket’! Het contrast tussen de verschillende materialen en texturen in het design zorgt voor een stijlvolle manier om de fles Veuve Clicquot Yellow Label tot wel 2 uur koel te houden. Het 3D honingraat effect gemaakt van Jersey Fabric, de elementen in imitatie leer en de metallic details zorgen voor een elegante en luxueuze uitstraling.

EXTRA

– Zeer handige thermofunctie
– Chique en eigentijdse uitstraling
– Makkelijk mee te nemen met handvat
– Opvallende verpakking in karakteristiek Veuve YellowVeuve Clicquot Brut Yellow Label Pencil

HET LEVEN SMAAKT LEKKERDER IN KLEUR!

Yellow Label Pencil is een limited edition geschenkverpakking met de typische Clicquot twist.
Veuve Clicquot gelooft dat je met kleur creativiteit losmaakt en zo het leven een extra sprankje plezier geeft. Omdat ieder meesterwerk begint met een schets is de limited edition van dit jaar een potlood. De verpakking houdt bovendien uw fles Clicquot tot 2 uur op de perfecte temperatuur om te drinken.

EXTRA

– Verrassend en uniek
– Artistieke eyecatcher
– Koeleffect tot max. 2 uurWist u dat Madame Clicquot het gele label ooit geïntroduceerd heeft om in de donkere kelder het onderscheid tussen de toen reguliere (zoetere) champagne en de yellow label brut te kunnen maken?Veuve Clicquot Rose Pencil

HET LEVEN SMAAKT LEKKERDER IN KLEUR!

De Veuve Clicquot Rosé Pencil is een kleurrijke limited edition geschenkverpakking met de typsiche Clicquot twist. Omdat ieder meesterwerk met een schets begint is het ontwerp van dit jaar een potlood.
Deze interessante vorm valt onmiddelijk op in het schap. De Clicquot Pencil verpakking zal uw fles Rosé ook maximaal twee uur koel houden.

EXTRA

– Verrassend en uniek
– Artistieke eyecatcher als geschenkverpakking
– Koeleffect tot max. 2 uurBelvedere Single Estate Rye – Lake Bartezek

HERKOMST KRIJGT SMAAK MET DE BELVEDERE SINGLE ESTATE RYE SERIES

Belvedere, ‘s werelds eerste luxury vodka, lanceert zijn nieuwste innovatie: de Belvedere Single Estate Rye Series genaamd. De nieuwe serie van Belvedere bestaat uit twee onderscheidende vodkas: Smogóry Forest en Lake Bartężek, beide vernoemd naar hun dorp van herkomst, vangen oorsprong in smaak.

Lake Bartężek dankt zijn naam aan het meer dat langs de Oostelijke grens van de roggeboerderij loopt. De vodka is gedistilleerd in het Noord-Poolse Mazury-gebied, met zijn glasheldere gletsjermeren. Baltische winden en lange, sneeuwrijke winters begraven de rogge meer dan 80 dagen onder de sneeuw. De krachtige winters keren terug in tonen van zwarte peper, geroosterde noten en room. Het resultaat hiervan is een volle, ronde en milde smaak.

De unieke smaakprofielen die de vodkas kenmerken, illustreren de verschillen in terroir van de Dankowskie Diamond rogge.
Belvedere Single Estate Rye – Smogory Forest

BELVEDERE WODKA s gemaakt van rogge uit de Smogóry Forest. Enkel op deze plek is rogge te vinden die deze unieke smaak van honing, karamel en witte peper weet voort te brengen. Juist dit soort aspecten maken van Belvedere een vodka die op vrijwel geen enkel vlak te vergelijken is met andere vodka-merken.Hennessy VS Festive Giftbox

VERY SPECIAL GINGERMINT PUNCH

Speciaal voor de feestdagen heeft Hennessy een luxe giftbox voor de Very Special. Het grafische ontwerp van de giftbox verbeeldt de levendigheid en diepte van de cognac op een manier die “sculptureel” aandoet.

En wat verhoogt de feestvreugde meer dan een punch to share? De Gingermint punch is een heerlijke seizoenscocktail met kaneel, gember en munt.

EXTRA

– Chique en feestelijk ontwerp laat giftbox extra opvallen
– Met giftbox zeer geschikt als cadeau
– No. 1 cognac wereldwijd, icoon van de categorieHennessy XO Dicovery Offer

DISCOVER GREATNESS!

Een moderne limited edition van de iconische Hennessy X.O met een opvallend geometrisch design in metallic kleurstelling. Zo nodigt Hennessy u uit om deze klassieke cognac te herontdekken. De X.O is ontwikkeld in 1870 voor de familiekring op verzoek van Maurice Hennessy en een favoriet van cognacliefhebbers wereldwijd. Met zijn uitgesproken, rijke en complexe karakter is het een cognac die zowel puur als met ijs, zowel als digestief als aperitief heerlijk is!

EXTRA

– Opvallend geometrisch design
– Luxueuze winterse kleurstellingArdbeg Ten  The Bone Geschenk Blik

ARDBEG ‘THE BONE’ GESCHENKBLIK

De nieuwste gelimiteerde geschenkverpakking van Ardbeg is de Ardbone. Dit metalen blik is een echte eyecatcher, met de look en feel van Shortie’s, Ardbegs mascotte, favoriete bot. Erin zit de iconische Arbeg 10 Years Old, de meest geturfde whisky met een mooi onderliggend natuurlijk zoetje. De Ardbone is een waar collector’s item!

EXTRA

– Opvallende geschenkverpakking met een knipoog naar Ardbegs mascotte Shortie
– Gelimiteerde oplage


Wilt u een relatiegeschenk bestellen?
Of heeft u een vraag hierover?

Neem dan contact met ons!