De Mol DrankenSpecialist is ook een groothandel.

De Mol DrankenSpecialist heeft naast de twee winkels ook een groothandel. Voor veel bedrijven en horecalocaties zijn wij het vertrouwde adres op de Utrechtse Heuvelrug. Wij bieden een perfecte service en een groot en onderscheidend assortiment met scherpe prijzen.

Wij werken samen met diverse producenten en importeurs waardoor u keuze uitgebreid is. Wij leveren wijnen, Champagne, port, binnen- en buitenlands gedistilleerd, frisdranken en fusten – kratten (speciaal) bier. Onze chauffeur brengt het op de plek binnen uw bedrijf waar u het wilt hebben. De service en persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

Waarom de Mol?

√ Groot en breed assortiment
√ Scherpe prijzen
√ Bezorging van maandag t/m vrijdag
√ Goed advies en we denken graag met u mee.

We komen graag langs om de mogelijkheid te bespreken voor levering bij u op het bedrijf.

De Mol DrankenSpecialist, de leverancier van relatiegeschenken.

In onze winkels hebben we een grote keuze in geschenken. In de laatste maanden van het jaar wordt ons assortiment uitgebreid met mooie geschenken. Ruime keuze om uw relaties te bedanken voor afgelopen jaar. Heeft u zelf een idee of wilt u kisten met uw bedrijfslogo erop? Het is bij ons allemaal mogelijk.

Wij verzorgen de verzending van uw geschenken door heel Nederland, Duitsland en België. U geeft ons de adressen en wij zorgen dat het op de juiste plaats komt.

Neem gerust contact met ons op

We komen graag langs om de mogelijkheid te bespreken voor levering bij u op het bedrijf.