Barbecue Whiskydiner | 29 mei 2024 bij de Heeren van Driebergen

Op woensdag 29 mei staat er een smaakvol evenement op de planning dat je niet wilt missen. Samen met de Heeren van Driebergen en Jan Beek organiseren we het Barbecue Whiskydiner.

Na het succes van het Whiskydiner en het Wilde Whiskydiner, is dit het derde evenement dat we organiseren waarbij heerlijke gerechten worden gecombineerd met de mooiste whisky’s.

Eigenaar en chef-kok Victor Rademaker zal zijn culinaire vaardigheden inzetten om een verrukkelijk viergangendiner te bereiden, met gerechten rechtstreeks van de barbecue.

Jan Beek, distillateur en eigenaar van het merk Beek, zal ons verblijden met boeiende verhalen over de distilleerderijen waarvan we de whisky’s gaan proeven.

We hopen op prachtig weer, zodat we op het terras de ultieme beleving kunnen presenteren. Deelname aan dit exclusieve evenement kost € 90,-. Je bent definitief aangemeld na contante betaling in onze winkel.

Datum: Woensdag 29 mei
Locatie: De Heeren van Driebergen, Traaij 102 A, Driebergen
Entree: € 90,- (contant)

Mis deze unieke kans niet en reserveer snel je plekje voor een onvergetelijke avond vol culinaire hoogstandjes en verrukkelijke whisky’s.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Meld je dus snel aan.

43
Dagen
16
Uren
53
Minuten
39
Seconden

Betoverende Winterse Wijnproeverij | 10 november 2024

Beste wijnliefhebber,

Laat je verwarmen door de rijke smaken van het seizoen op onze Winterse Wijnproeverij, gehouden op zondag 10 november bij het sfeervolle Cultuur-en Congrescentrum Antropia. Een middag vol ontdekkingen, gezelligheid en heerlijke wijnen staat op het programma.

Verken en Proef:

Ontsnap aan de kou met een scala aan rode en witte wijnen uit diverse landen, waaronder Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Laat je betoveren door de winterse smaken die we zorgvuldig hebben geselecteerd, inclusief enkele verrassingen uit landen buiten Europa. Meer dan 70 flessen staan klaar om ontdekt te worden.

Culinaire Verwennerij:

Naast het proeven van heerlijke wijnen, worden er tijdens de proeverij ook smaakvolle hapjes geserveerd. Geniet van de perfecte combinatie van winterse wijnen en hartverwarmende lekkernijen.

Toegang:

Als gepassioneerde wijnliefhebber mag je deze betoverende wijnervaring niet missen! De toegangsprijs voor dit winterse event bedraagt slechts €12,50.

Hoe te reserveren:

Koop hier je tickets om je plek te reserveren. 

Kom samen met mede-wijnliefhebbers en geniet van een onvergetelijke middag, doordrenkt met de warmte van winterse wijnen en culinaire verwennerijen. Reserveer snel je plek en maak je op voor een betoverende ervaring op 10 november!

Met hartverwarmende groeten,

Team de Mol DrankenSpecialist

Datum: Zondag 10 november
Locatie: Cultuur & Congrescentrum Antropia, Driebergen
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur.
Entree: € 12,50

208
Dagen
16
Uren
53
Minuten
39
Seconden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

We sturen alleen goed nieuws!

Aanmelden Nieuwsbrief