Proef bij de Mol

We organiseren diverse proeverijen, hieronder vind u onze agenda. Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief zo blijft u op de hoogte van alle proeverijen.

Het is ook mogelijk om een privé proeverij via ons te organiseren, u kunt gebruik maken van onze proeftafel geschikt van 10 tot 12 personen, in onze winkel. Maar een proeverij bij u thuis bestaat ook uit de mogelijkheden. De proeverij is educatief, dus geen entertainment, we proberen tijdens de proeverij u ook iets te verkopen.

Voor informatie kunt u contact opnemen via:
info@demoldranken.nl of tel: 0343 – 514 796

World Class Spirits Nosing & Tasting

virtuele tasting

Vrijdag 19 maart 2021 organiseren we een virtuele tasting.
Thema “World Class Spirits Nosing & Tasting”

Herman van der Meij, Prestige en Scotch Whisky Brand Ambassador neemt je mee deze online proeverij door een aantal spirits categorieën, maar de 1e vraag die we stellen en beantwoorden is; “ Wat is alcohol, hoe maken we het het, wat hebben we er voor nodig”

Daarvandaan vertrekt het verhaal. We gaan naar de categorie Vodka, Gin, Tequila, Rum en tenslotte whisk[e]y, waarbij we een Amerikaanse, Ierse en Schotse whisky zullen proeven. Per categorie zullen we een World Class product proeven. Totaal zullen we 8 samples proeven [2cl per sample]

Er zal ingegaan worden op wat het verschil maakt binnen die categorieen en wat de trends zijn.

Een hele veelzijdige avond, voor iedereen wel iets dat aanspreekt. Ben jij erbij? Bij 25 deelnemers zal de tasting doorgaan.

Datum: Vrijdag 19 maart 2021
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Bij u thuis via Zoom
Spreker:Herman van der Meij
Prijs: € 25,00


Datum: vrijdag 19 maart 2021

19
Dagen
05
Uren
08
Minuten
00
Seconden

Diageo Blind Whiskytasting

Woensdag 13 oktober zijn we te gast bij de Heeren van Driebergen.

We gaan deze avond iets doen wat al heel lang op ons verlanglijstje staat. Een whisky blind tasting staat op het programma. Het enige wat we je kunnen vertellen is dat er whisky in zit, maar uit welk land, welk vat, hoe oud het is, dat gaan we je vertellen nadat je het geproefd hebt.

Herman van der Meij is onze gastheer van vanavond. Wij noemen hem mister Diageo, hij werkt al 30 jaar voor dit mooie bedrijf, als iemand iets weet van whisky dan is het Herman.

Meld je snel aan, we verwachten dat deze snel vol is!!!


Datum: woensdag 13 oktober 2021
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: De Heeren van Driebergen
Adres: Traaij 102 B, 3971 GS Driebergen-Rijsenburg
Spreker:Herman van der Meij
Prijs: € 30,00

227
Dagen
05
Uren
08
Minuten
00
Seconden

Grote Najaarwijnproeverij

Zondag 7 november organiseren onze grote najaar wijnproeverij. U bent te gast bij onze achterburen De Heeren van Driebergen.

Deze middag zullen vooral rode wijnen  voor u open staan om te proeven. Diverse wijnimporteurs van ons zullen de mooiste wijnen meenemen.

Er komen wijnen voorbij uit Italië, Frankrijk en Spanje, maar ook uit Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. We hebben voor deze middag een leuke actie, wanneer u een bestelling doet van minimaal 12 flessen maakt u kans op een mooie magnum rode wijn.


Datum: Zondag 7 november 2021
Aanvang: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: De Heeren van Driebergen (achter onze winkel)
Adres: Traaij 102, 3971 GS Driebergen-Rijsenburg
Prijs: GRATIS

252
Dagen
05
Uren
08
Minuten
00
Seconden

Beek Spirits-Food Masterclass in het Wapen van Rijsenburg.

Jan Beek is sinds 3,5 jaar producent van diverse mooie spirits.

Hij maakt inmiddels ongeveer 25 verschillende producten, en deze avond zullen we een groot gedeelte uit zijn collectie graan proeven. Jan gaat vertellen hoe hij zijn producten produceert en op het idee is gekomen.

Daarnaast is Jan steeds meer bezig om zijn product te verwerken in food, ook dit zullen we deze avond laten beleven. De chef-kok van het Wapen van Rijsenburg gaat u echt verrassen.


Datum: Woensdag 17 november 2021
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Het Wapen van Wapenburg
Adres: Hoofdstraat 83, Driebergen
Prijs: € 35,00

262
Dagen
05
Uren
08
Minuten
00
Seconden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

We sturen alleen goed nieuws!

Aanmelden Nieuwsbrief
Terug naar boven