Exclusieve Whiskytasting met Herman van der Meij | Woensdag 11 oktober

Exclusieve whiskytasting met Herman van Meij.

Kom genieten van een exclusieve avond vol whisky met niemand minder dan Herman van der Meij! Op woensdag 11 oktober zijn we te gast bij de Heeren van Driebergen voor een unieke whisky tasting. Herman, whiskyambassadeur van Diageo en Keeper of the Quich, zal ons meenemen op een reis door de Schotse whiskywereld.

De Keeper of the Quich is een exclusieve en internationale organisatie die de meest toegewijde professionals in de Schotse whiskyindustrie erkent en waardeert. Herman heeft zijn sporen verdiend in deze industrie en weet als geen ander hoe hij de beste whisky’s moet selecteren en presenteren.

Wat we gaan proeven is nog een verrassing, maar we kunnen alvast verklappen dat we enkele bijzondere flessen gaan openen. En om de smaakervaring compleet te maken, zal Victor Rademaker van de Heeren van Driebergen bijpassende amusegerechtjes serveren.

Mis deze unieke kans niet om samen met Herman van der Meij en andere whisky liefhebbers te genieten van deze exclusieve avond! Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je nu in en reserveer jouw plek voor deze bijzondere whisky tasting.

Houd er rekening mee dat je definitief aangemeld bent zodra je het bedrag van € 60,00 contant hebt afgerekend in onze winkel.

Graag ontvangen wij de betaling in de week van of na de aanmelding, uiterlijk een week voor de event datum.


Datum: woensdag 11 oktober 2023
Locatie: Heeren van Driebergen, Traaij 102 B, Driebergen
Tijd: 19:30 tot 22:30 uur.
Entree: € 60,–

16
Dagen
06
Uren
12
Minuten
41
Seconden

Masterclass Piemonte wijnen uit Italië met Frank Versteegh | Woensdag 18 oktober

Geniet op woensdag 18 oktober van een avond vol met de mooiste wijnen uit Piemonte in Italië tijdens onze Masterclass Piemonte wijnen bij de Heeren van Driebergen.

Wijnhuizen Pelassa in Roero en Barolo en Bruno Rocca in Barberesco maken de mooiste wijnen en zijn daarom ook vertegenwoordigd tijdens deze masterclass. Bruno Rocca behoort zelfs tot de top 3 huizen van de streek!

Onder begeleiding van Frank Versteegh proef je deze avond maar liefst 8 mooie wijnen. Victor Rademaker zal hierbij mooie amuse gerechten serveren, waardoor je smaakpapillen optimaal geprikkeld worden. Deze avond belooft een geweldige beleving te worden die je niet snel zult vergeten.

De kosten voor deze avond vol met smaaksensaties bedragen slechts 70 euro per persoon. Er is plaats voor maximaal 30 personen, dus wees er snel bij en reserveer nu jouw plek voor deze bijzondere avond.

Mis deze kans niet om de mooiste wijnen uit Piemonte te proeven en je smaakpapillen te laten verwennen tijdens deze unieke Masterclass Piemonte wijnen!

Houd er rekening mee dat je definitief aangemeld bent zodra je het bedrag van € 70,00 contant hebt afgerekend in onze winkel.

Graag ontvangen wij de betaling in de week van of na de aanmelding, uiterlijk een week voor de eventdatum.


Datum: Woensdag 18 oktober
Locatie: Heeren van Driebergen, Traaij 102 B, Driebergen
Tijd: 19:30 tot 22:30 uur.
Entree: € 70,–

23
Dagen
06
Uren
12
Minuten
41
Seconden

Winterse Wijnproeverij | Zondag 5 november

Op zondag 5 november organiseren wij een winterse wijnproeverij bij Congres & Conferentiecentrum Antropia. De herfst is dan in volle gang en de kou begint langzaam toe te slaan. Maar geen zorgen, wij zorgen voor een warm welkom bij de openhaard.

Tijdens deze middag zullen we veel verschillende rode wijnen uit diverse landen proeven. Maar ook mooie mousserende wijnen zullen de revue passeren. En voor de liefhebbers van port: dit mooie product uit Portugal is weer helemaal terug van weggeweest en we hebben diverse mooie flessen voor u klaarstaan om te proeven.

Het wordt een gezellige middag met mooie wijnen en een lekker hapje erbij. Kortom, de ideale manier om uw zondagmiddag door te brengen.

De entree voor deze proeverij bedraagt €10,–.
Komt u ook gezellig langs bij Congres & Conferentiecentrum Antropia op zondag 5 november? We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!


Datum: Zondag 5 november 2023
Locatie: Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8 Driebergen
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur.
Entree: € 10,–

41
Dagen
06
Uren
12
Minuten
41
Seconden

Wilde Whiskydiner met Jan Beek | Woensdag 22 november 2023

Het Wilde Whiskydiner 22 november 2023

Tijdens deze avond zullen we smaakvolle wildgerechten combineren met prachtige whisky’s. Op dit moment zijn we nog druk bezig met het samenstellen van het menu en het selecteren van de whisky’s, maar we beloven je een onvergetelijke avond!

Victor Rademaker zal opnieuw het menu verzorgen en Jan Beek zal ons meenemen in de wondere wereld van whisky en ons voorzien van interessante verhalen. De prijs voor het menu met koffie bedraagt € 85,-

 Houd er rekening mee dat je definitief aangemeld bent zodra je het bedrag van € 85,00 contant hebt afgerekend in onze winkel.

Graag ontvangen wij de betaling in de week van of na de aanmelding.

Meld je snel aan we hebben plaats voor 32 personen per avond.

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond!


Datum: Woensdag 22 november 2023
Locatie: Heeren van Driebergen, Traaij 102 B, Driebergen
Tijd: 18:30 tot 22:30 uur.
Entree: € 85,–

51
Dagen
06
Uren
12
Minuten
41
Seconden

Masterclass Graham’s Port | 29 november 2023

Welkom bij onze Masterclass op woensdag 29 november, waar we u uitnodigen om de sublieme Portwijnen van Graham’s te ontdekken. Peter van Houtert zal u door deze unieke ervaring begeleiden en u alles leren wat u moet weten over deze speciale wijnen.

We zijn verheugd om te melden dat deze Masterclass plaatsvindt bij de Heeren van Driebergen, een mooie locatie om dit event te organiseren. Victor Rademaker zal voor ons bijpassende amuses serveren, waardoor deze avond nog specialer zal worden.

Deze Masterclass is een kans voor u om meer te weten te komen over de geschiedenis, smaken en unieke kenmerken van Graham’s Portwijnen. U zult versteld staan van de verschillende smaakprofielen en het vakmanschap achter elk glas dat u proeft.

We kijken er naar uit om u op 4 oktober te verwelkomen en u te laten genieten van een onvergetelijke avond van heerlijke verschillende Portwijnen, culinaire creaties en geweldige gesprekken. Mis deze kans niet om de wereld van Portwijnen te verkennen! Schrijf u vandaag nog in en reserveer uw plek bij deze onvergetelijke Masterclass.

Houd er rekening mee dat je definitief aangemeld bent zodra je het bedrag van € 50,– contant hebt afgerekend in onze winkel.
Graag ontvangen wij de betaling in de week van of na de aanmelding.

Meld je snel aan we hebben plaats voor 32 personen per avond.

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond!

 


Datum: Woensdag 29 november
Locatie: Heeren van Driebergen, Traaij 102 B, Driebergen
Tijd: 19:30 tot 22:30 uur.
Entree: € 50,–

65
Dagen
06
Uren
12
Minuten
41
Seconden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

We sturen alleen goed nieuws!

Aanmelden Nieuwsbrief