Onvergetelijke Zuid-Afrikaanse Braai met de wijnen van Spier | 04 september 2024 bij de Heeren van Driebergen

Op woensdag 4 september hebben wij het genoegen om, in samenwerking met de Heeren van Driebergen en het gerenommeerde wijnhuis Spiereen echte Zuid-Afrikaanse braai te organiseren. Deze bijzondere avond belooft een culinaire reis te worden, waarbij u de gelegenheid krijgt om de fijnste Zuid-Afrikaanse wijnen te proeven, gecombineerd met authentieke gerechten.

We zijn verheugd aan te kondigen dat Tania Kleintjesde wijnmaakster van Spier, speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland komt. Tania zal u meenemen in de wereld van Spier en de geheimen onthullen die hun wijnen zo uitzonderlijk maken. Haar passie en kennis zullen deze avond onvergetelijk maken.

Voor slechts 90 euro kunt u genieten van een uitgebreid viergangendiner, zorgvuldig samengesteld om perfect te harmoniseren met de geselecteerde wijnen van Spier. Laat u verrassen door de smaken en verhalen die deze avond te bieden heeft.

Mis deze unieke kans niet om de Zuid-Afrikaanse cultuur te ervaren en uw smaakpapillen te verwennen met het beste dat Spier te bieden heeft. Reserveer snel uw plek en maak deel uit van deze bijzondere avond.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen, dus meld je snel aan!
We hebben plaats voor 30 personen.

Datum: Woensdag 04 september
Locatie: De Heeren van Driebergen, Traaij 102 A, Driebergen
Entree: € 90,- (contant)

53
Dagen
11
Uren
29
Minuten
26
Seconden

Betoverende Winterse Wijnproeverij | 10 november 2024

Beste wijnliefhebber,

Laat je verwarmen door de rijke smaken van het seizoen op onze Winterse Wijnproeverij, gehouden op zondag 10 november bij het sfeervolle Cultuur-en Congrescentrum Antropia. Een middag vol ontdekkingen, gezelligheid en heerlijke wijnen staat op het programma.

Verken en Proef:

Ontsnap aan de kou met een scala aan rode en witte wijnen uit diverse landen, waaronder Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Laat je betoveren door de winterse smaken die we zorgvuldig hebben geselecteerd, inclusief enkele verrassingen uit landen buiten Europa. Meer dan 70 flessen staan klaar om ontdekt te worden.

Culinaire Verwennerij:

Naast het proeven van heerlijke wijnen, worden er tijdens de proeverij ook smaakvolle hapjes geserveerd. Geniet van de perfecte combinatie van winterse wijnen en hartverwarmende lekkernijen.

Toegang:

Als gepassioneerde wijnliefhebber mag je deze betoverende wijnervaring niet missen! De toegangsprijs voor dit winterse event bedraagt slechts €12,50.

Hoe te reserveren:

Koop hier je tickets om je plek te reserveren. 

Kom samen met mede-wijnliefhebbers en geniet van een onvergetelijke middag, doordrenkt met de warmte van winterse wijnen en culinaire verwennerijen. Reserveer snel je plek en maak je op voor een betoverende ervaring op 10 november!

Met hartverwarmende groeten,

Team de Mol DrankenSpecialist

Datum: Zondag 10 november
Locatie: Cultuur & Congrescentrum Antropia, Driebergen
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur.
Entree: € 12,50

120
Dagen
11
Uren
29
Minuten
26
Seconden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

We sturen alleen goed nieuws!

Aanmelden Nieuwsbrief