Proef bij de Mol

We organiseren diverse proeverijen, hieronder vind u onze agenda. Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief zo blijft u op de hoogte van alle proeverijen.

Het is ook mogelijk om een privé proeverij via ons te organiseren, u kunt gebruik maken van onze proeftafel geschikt van 10 tot 12 personen, in onze winkel. Maar een proeverij bij u thuis bestaat ook uit de mogelijkheden. De proeverij is educatief, dus geen entertainment, we proberen tijdens de proeverij u ook iets te verkopen.

Voor informatie kunt u contact opnemen via:
info@demoldranken.nl of tel: 0343 – 514 796

Beek Spirits Masterclass

met wie anders dan Jan Beek

7 oktober 2020 zijn we te gast bij onze achterburen de Heeren van Driebergen.

Jan Beek is sinds 2,5 jaar producent van diverse mooie spirits. Hij maakt inmiddels ongeveer 25 verschillende producten, en deze avond zullen we een groot gedeelte uit zijn collectie graan proeven. Jan gaat vertellen hoe hij zijn producten produceert en op het idee is gekomen. De Heeren van Driebergen zal heerlijke Amsuses erbij serveren.


Datum: woensdag 7 oktober 2020
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: De Heeren van Driebergen
Adres: De Traaij 102 A, Driebergen ( Achter onze winkel)
Spreker: Jan Beek
Prijs: € 25,00

Diageo Blind Whiskytasting

Woensdag 21 oktober zijn we te gast bij de Heeren van Driebergen.

We gaan deze avond iets doen wat al heel lang op ons verlanglijstje staat. Een whisky blind tasting staat op het programma. Het enige wat we je kunnen vertellen is dat er whisky in zit, maar uit welk land, welk vat, hoe oud het is, dat gaan we je vertellen nadat je het geproefd hebt.

Herman van der Meij is onze gastheer van vanavond. Wij noemen hem mister Diageo, hij werkt al 30 jaar voor dit mooie bedrijf, als iemand iets weet van whisky dan is het Herman.

Meld je snel aan, we verwachten dat deze snel vol is!!!


Datum: woensdag 21 oktober 2020
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: De Heeren van Driebergen
Adres: Traaij 102 B, 3971 GS Driebergen-Rijsenburg
Spreker:Herman van der Meij
Prijs: € 30,00

Champagne Masterclass

We zijn op 12 november te gast bij Jachthuis Beukenrode voor een geweldige Champagne Masterclass van diverse mooie Champagne huizen.

Er zullen diverse soorten geproefd worden van de Moët & Chandon, Veuve Clicquot tot Dom Perignon. Jachthuis Beukenrode zal mooie amuses hierbij serveren. We gaan 6 verschillende bottelingen proeven. We gaan u een bruisende avond beloven, meld je snel aan.


Datum: 12 november 2020
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Jachthuis Beukenrode
Adres: Beukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn
Prijs: € 35,00

The Macallan Diner

We zijn 26 november te gast bij Restaurant La Provence voor een fantastisch diner.

La Provence is inmiddels een begrip in de regio, en is in het bezit van 1 Michelinster. Andre van Alten zal met zijn team een mooi vier-gangen diner bereiden waarbij verschillende bottelingen van de prestigieuze distilleerderij The Macallan worden geserveerd.
Bram Kaplan is de brandambassador van The Macallan en zal deze avond begeleiden met uitleg over de whisky en distilleerderij maar ook over de foodpairing. Bram neemt ook vijf virtueel reality brillen mee, je wordt mee genomen naar The Macallan distilleerderij en kan dan rondkijken. Het beloofd een avond te worden vol beleving en verrassingen.

Helaas is deze proeverij uitverkocht!


Datum: 26 november 2020
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: Restaurant La Provence
Adres: Hoofdstraat 109, 3971 KG Driebergen-Rijsenburg
Spreker: Bram Kaplan
Prijs: € 150,00

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

We sturen alleen goed nieuws!

Aanmelden Nieuwsbrief
Terug naar boven