Jura Masterclass | Woensdag 30 november 2022

Woensdag 30 november hebben we een mooie tasting op het programma staan.

Toon de Gier, whiskyambassador van de Jura Distilleerderij, gaat bij onze achterburen de Heeren van Driebergen een mooie masterclass verzorgen met alleen whisky’s van Jura.

We gaan 6 whisky’s proeven en daarbij worden vanuit de keuken van de Heeren van Driebergen weer mooie amuses geserveerd. Het beloofd een mooie avond te worden.

Meld je snel aan.


Datum: Woensdag 30 november
Locatie: De Heeren van Driebergen, Traaij 102A, Driebergen
Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur.
Gastheer: Toon de Gier
Entree: € 35,–  |  Gepast meenemen bij aanvang

01
Dagen
09
Uren
03
Minuten
04
Seconden

Frapin Cognac Masterclass met Fritz Harig | Donderdag 7 december 2022

Woensdag 7 december zijn we te gast bij Brand & van Zanten. Cognac is weer helemaal terug van weg geweest.

Deze avond gaan we de Cognac proeven van Frapin. De Frapin familie is al sinds 1270 actief in het Zuidwesten van Frankrijk. Het domein bezit 340 hectare grond, volledig in de Grande Champagne, waarvan er 240 met wijnstokken zijn beplant. Frapin is ook het enige Cognac domein dat toestemming heeft gekregen om zichzelf een Chateau te noemen binnen de gehele Grande Champagne cru.

Naast vele andere onderscheidingen, was Frapin de eerste Cognac producent die een multi-vintage blend uitvond, waarbij vintages van verschillende wijnen worden gecombineerd om de perfecte smaak te creëren. Fritz Harig gaat u deze avond nog veel meer vertellen over dit geweldige Chateau en we gaan alles proeven van de VS tot XO. De Heeren van Driebergen zorgen voor de heerlijke bijpassende amuses. Kortom een hele mooie avond die je niet wilt missen.

Meld je snel aan, we verwachten dat deze snel vol is!!!


Datum: Woensdag 7 december
Locatie: Bovenlocatie Brand & van Zanten, Traaij 1, Driebergen
Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur.
Gastheer: Fritz Harig
Entree: € 35,–  |  Gepast meenemen bij aanvang

08
Dagen
09
Uren
03
Minuten
04
Seconden

Glenfiddich Luxury tasting met Tony van Rooijen | Woensdag 25 januari 2023

Op woensdag 25 januari 2023, komt Tony van Rooijen een exclusieve masterclass verzorgen bij onze achterburen: de Heeren van Driebergen.
Tony is al sinds 2008 de ambassadeur voor Glenfiddich in Nederland en vertelt met passie over de historie, proces en smaak.

We gaan flessen proeven uit de Grand Series. De 21 jaar, 23 jaar en 26 jaar oude en unieke bottelingen worden deze avond geschonken. Uiteraard komt ook de reguliere range van 12 jaar, 18 jaar en Project XX aan bod.

Unieke sample wordt geschonken

Tony van Rooijen is afgelopen oktober naar Schotland geweest met alle ambassadeurs voor Glenfiddich uit de hele wereld. Daar heeft hij de nieuwste rare malts uit het vat mogen proeven. Een sample die Tony daar echt uitmuntend vond, gaat hij ons deze avond ook laten proeven! Deze whisky is helaas niet te koop, maar je zal verrast worden.

Met de heerlijke amuses van De Heeren van Driebergen wordt dit een onvergetelijke avond die je als echte whiskyliefhebber niet mag missen.

Boek hier direct je ticket, het aantal plaatsen is beperkt.


Datum: Woensdag 25 januari 2023
Locatie: De Heeren van Driebergen, Traaij 102A, Driebergen
Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur.
Gastheer: Tony van Rooijen
Entree: € 50,–  |  Gepast meenemen bij aanvang

57
Dagen
09
Uren
03
Minuten
04
Seconden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

We sturen alleen goed nieuws!

Aanmelden Nieuwsbrief
Terug naar boven
nl_NLNederlands