De Grote Salenteinactie – Profiteer Nu!

Beste wijnliefhebbers,

We hebben geweldig nieuws voor jullie – de langverwachte Grote Salenteinactie is terug van weggeweest! Dit is het moment waarop je hebt gewacht om je wijnkelder te vullen met de prachtige Barrel Selection van Salentein, en dat ook nog eens voor een onverslaanbare prijs.

Wat houdt de actie in?

Bij aankoop van een doos van 6 flessen Barrel Selection wijnen, betaal je nu slechts 75 euro! Ja, je leest het goed, deze prachtige wijnen zijn nu extra laag geprijsd, waardoor je kunt genieten van de smaakvolle creaties van Salentein zonder je portemonnee te belasten.

Maar dat is nog niet alles. Als kers op de taart ontvang je bij je aankoop ook een gratis fles Bru wanneer je de flessen bij ons in de winkel koopt.


Win een Diner voor 4 Personen op Landgoed de Salentein!

En als als dat nog niet genoeg reden is om meteen naar onze winkel te komen of een bestelling te plaatsen via deze link, hebben we nog een fantastische verrassing voor je. Bij de aankoop van een doos Salentein maak je automatisch kans op een exclusief diner voor 4 personen op het prachtige Landgoed de Salentein. Stel je voor, een avond vol culinaire hoogstandjes en uitstekende wijn,

Hoe kun je profiteren?

Het is simpel. Kom naar onze winkel en maak je keuze uit de Barrel Selection wijnen van Salentein, of bestel ze gemakkelijk via deze link. Zo ben je verzekerd van je kans op het winnen van het exclusieve diner en kun je meteen genieten van deze voortreffelijke wijnen.

Wacht niet te lang, want deze actie is slechts geldig t/m 5 november 2023 en de voorraad is beperkt.

We verwelkomen je graag in onze winkel en kijken uit naar je bestelling via onze webshop. Laat deze geweldige kans niet aan je voorbijgaan en proost binnenkort met vrienden en familie op de prachtige wijnen van Salentein!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team de Mol DrankenSpecialist