6e Editie Whisky Festival Driebergen

3 maart 2024

Welkom bij het zesde Whisky Festival van Driebergen en omstreken! Komend jaar hebben we op zondag 3 maart 2024 opnieuw een fantastische selectie van meer dan 120 soorten whisky’s en andere gedistilleerde dranken voor u klaarstaan. Bijna alle toonaangevende importeurs uit Nederland zijn aanwezig om hun nieuwste en meest exclusieve flessen te laten zien.

Onze locatie, Cultuur & Congrescentrum Antropia, is dit wederom het decor voor dit mooie festival. En met het trein- en busstation Driebergen/Zeist op slechts 1 minuut lopen, is het festival gemakkelijk te bereiken voor iedereen.

Bij de entreeprijs van €39,95 is een heerlijk broodje inbegrepen, en na afloop krijgt u het gegraveerde jubileum festivalglas mee naar huis als aandenken aan deze speciale gelegenheid.

Maar dat is nog niet alles – dit jaar bieden we ook een masterclass aan met bijzondere whisky’s, gegeven door whiskygoeroe Jan Beek. Boek snel een extra ticket om deel te nemen aan deze exclusieve ervaring, want er is slechts plaats voor 20 personen.

We zijn vereerd om een aantal van de meest toonaangevende importeurs in Nederland te verwelkomen, waaronder;

Jan Beek – Beek Spirits
Henk Spijker – Van Wees
Tony van Rooijen en Melody Reekers– van Maxxium – The Balvenie, Glenfiddich en Highland Park.
Maarten Zijlstra –  Springbank
Herman van der Meij – Diageo Whisky’s
Fritz Harig – Ierse whiskey en Barcelo rum
Gregory van den Burg – Zuidam Distillers
Hans Bol – High Spirits
Ronald Anneveldt – diverse merken zoals Kavalan, Glen Allachie

We hopen u te zien op zondag 3 maart 2024 op het zesde Whisky Festival van Driebergen en omstreken!

Koop hier uw tickets