Vacatures-bij-de-Mol-DrankenSpecialist-02
Vacatures-bij-de-Mol-DrankenSpecialist-04
Vacatures-bij-de-Mol-DrankenSpecialist-01

Medewerker Winkel Slijterij – Drankenhandel

Heb je altijd al interesse gehad in een baan in een slijterij?

Voor onze vestigingen in Driebergen en Bilthoven zijn we op zoek naar een enthousiaste allround medewerker. Ben je gepassioneerd over wijn, whisky, rum en gin, en ben je een echte aanpakker? Dan is deze baan perfect voor jou. Of je nu wat vrije tijd hebt naast je studie en ons wilt komen helpen, of als je momenteel in de horeca werkt en toe bent aan iets nieuws, we ontvangen graag jouw sollicitatie.

Bij ons kom je te werken in de meest prachtige drankenwinkels van de provincie Utrecht. Je collega’s heten je hartelijk welkom met een heerlijke kop koffie en willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt.

Onze kracht ligt in onze service, klantvriendelijkheid, expertise en enthousiasme. We verwachten dan ook dat jij deze eigenschappen met je meebrengt naar ons team.

Voor deze functie verwachten we het volgende van onze nieuwe collega:

  • Interesse in wijn en andere dranken;
  • Nauwkeurig werken en een sterk gevoel van verantwoordelijkheid hebben;
  • Vaardig zijn in het bijhouden van de website/webshop;
  • Genieten van klantinteractie;
  • Geen negen-tot-vijfmentaliteit hebben;
  • Representatief, servicegericht en klantvriendelijk zijn;
  • Inkomende voorraad opruimen en bijvullen in de winkel;
  • In het bezit zijn van minimaal rijbewijs B;
  • Bestellingen bezorgen met een Mercedes Vito of Sprinter;
  • Minimaal een havo-diploma hebben.

We bieden een dienstverband aan van 8 tot 32 uur per week, in overleg te bepalen. Voor onze vestiging in Driebergen op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor onze vestiging in Bilthoven op vrijdag en zaterdag.

Je komt te werken in een gezellig en hecht team met enthousiaste medewerkers, die altijd voor elkaar klaarstaan en als motto hebben: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. We bieden een goed salaris met extra arbeidsvoorwaarden, zoals korting op ons assortiment. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden in de toekomst.


 

We hebben mensen nodig vanaf: 1 september 2023.


Wil je meer weten over de functie, neem gerust contact op met Rogier de Mol, 06 – 52 45 00 04 of stuur een e-mail naar info@demoldranken.nl

Wil je direct solliciteren, stuur dan een motivatiebrief met een CV naar bovenstaande e-mailadres t.a.v. Rogier de Mol of meld je aan in onze winkel in Driebergen.