Masterclass Graham’s Port | 29 november 2023

Welkom bij onze Masterclass op woensdag 29 november, waar we u uitnodigen om de sublieme Portwijnen van Graham’s te ontdekken. Peter van Houtert zal u door deze unieke ervaring begeleiden en u alles leren wat u moet weten over deze speciale wijnen.

We zijn verheugd om te melden dat deze Masterclass plaatsvindt bij de Heeren van Driebergen, een mooie locatie om dit event te organiseren. Victor Rademaker zal voor ons bijpassende amuses serveren, waardoor deze avond nog specialer zal worden.

Deze Masterclass is een kans voor u om meer te weten te komen over de geschiedenis, smaken en unieke kenmerken van Graham’s Portwijnen. U zult versteld staan van de verschillende smaakprofielen en het vakmanschap achter elk glas dat u proeft.

We kijken er naar uit om u op 29 november te verwelkomen en u te laten genieten van een onvergetelijke avond van heerlijke verschillende Portwijnen, culinaire creaties en geweldige gesprekken. Mis deze kans niet om de wereld van Portwijnen te verkennen! Schrijf u vandaag nog in en reserveer uw plek bij deze onvergetelijke Masterclass.

Houd er rekening mee dat je definitief aangemeld bent zodra je het bedrag van € 50,– contant hebt afgerekend in onze winkel.
Graag ontvangen wij de betaling in de week van of na de aanmelding.

Meld je snel aan we hebben plaats voor 32 personen per avond.

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond!

 


Datum: Woensdag 29 november
Locatie: Heeren van Driebergen, Traaij 102 B, Driebergen
Tijd: 19:30 tot 22:30 uur.
Entree: € 50,–

Andere proeverijen bij De Mol DrankenSpecialist

Wil je jezelf direct aanmelden?

Voor onze verschillende proeverijen. Dat is mogelijk via de meld je aan knop.