Exclusieve Whiskytasting met Herman van der Meij | Woensdag 11 oktober

Exclusieve whiskytasting met Herman van Meij.

Kom genieten van een exclusieve avond vol whisky met niemand minder dan Herman van der Meij! Op woensdag 11 oktober zijn we te gast bij de Heeren van Driebergen voor een unieke whisky tasting. Herman, whiskyambassadeur van Diageo en Keeper of the Quich, zal ons meenemen op een reis door de Schotse whiskywereld.

De Keeper of the Quich is een exclusieve en internationale organisatie die de meest toegewijde professionals in de Schotse whiskyindustrie erkent en waardeert. Herman heeft zijn sporen verdiend in deze industrie en weet als geen ander hoe hij de beste whisky’s moet selecteren en presenteren.

Wat we gaan proeven is nog een verrassing, maar we kunnen alvast verklappen dat we enkele bijzondere flessen gaan openen. En om de smaakervaring compleet te maken, zal Victor Rademaker van de Heeren van Driebergen bijpassende amusegerechtjes serveren.

Mis deze unieke kans niet om samen met Herman van der Meij en andere whisky liefhebbers te genieten van deze exclusieve avond! Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je nu in en reserveer jouw plek voor deze bijzondere whisky tasting.

Houd er rekening mee dat je definitief aangemeld bent zodra je het bedrag van € 60,00 contant hebt afgerekend in onze winkel.

Graag ontvangen wij de betaling in de week van of na de aanmelding, uiterlijk een week voor de event datum.


Datum: woensdag 11 oktober 2023
Locatie: Heeren van Driebergen, Traaij 102 B, Driebergen
Tijd: 19:30 tot 22:30 uur.
Entree: € 60,–

Andere proeverijen bij De Mol DrankenSpecialist

Wil je jezelf direct aanmelden?

Voor onze verschillende proeverijen. Dat is mogelijk via de meld je aan knop.