Masterclass Piemonte wijnen uit Italië met Frank Versteegh | Woensdag 18 oktober

Geniet op woensdag 18 oktober van een avond vol met de mooiste wijnen uit Piemonte in Italië tijdens onze Masterclass Piemonte wijnen bij de Heeren van Driebergen.

Wijnhuizen Pelassa in Roero en Barolo en Bruno Rocca in Barberesco maken de mooiste wijnen en zijn daarom ook vertegenwoordigd tijdens deze masterclass. Bruno Rocca behoort zelfs tot de top 3 huizen van de streek!

Onder begeleiding van Frank Versteegh proef je deze avond maar liefst 8 mooie wijnen. Victor Rademaker zal hierbij mooie amuse gerechten serveren, waardoor je smaakpapillen optimaal geprikkeld worden. Deze avond belooft een geweldige beleving te worden die je niet snel zult vergeten.

De kosten voor deze avond vol met smaaksensaties bedragen slechts 70 euro per persoon. Er is plaats voor maximaal 30 personen, dus wees er snel bij en reserveer nu jouw plek voor deze bijzondere avond.

Mis deze kans niet om de mooiste wijnen uit Piemonte te proeven en je smaakpapillen te laten verwennen tijdens deze unieke Masterclass Piemonte wijnen!

Houd er rekening mee dat je definitief aangemeld bent zodra je het bedrag van € 70,00 contant hebt afgerekend in onze winkel.

Graag ontvangen wij de betaling in de week van of na de aanmelding, uiterlijk een week voor de eventdatum.


Datum: Woensdag 18 oktober
Locatie: Heeren van Driebergen, Traaij 102 B, Driebergen
Tijd: 19:30 tot 22:30 uur.
Entree: € 70,–

Andere proeverijen bij De Mol DrankenSpecialist

Wil je jezelf direct aanmelden?

Voor onze verschillende proeverijen. Dat is mogelijk via de meld je aan knop.