Betoverende Winterse Wijnproeverij | 10 november 2024

Beste wijnliefhebber,

Laat je verwarmen door de rijke smaken van het seizoen op onze Winterse Wijnproeverij, gehouden op zondag 10 november bij het sfeervolle Cultuur-en Congrescentrum Antropia. Een middag vol ontdekkingen, gezelligheid en heerlijke wijnen staat op het programma.

Verken en Proef:

Ontsnap aan de kou met een scala aan rode en witte wijnen uit diverse landen, waaronder Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Laat je betoveren door de winterse smaken die we zorgvuldig hebben geselecteerd, inclusief enkele verrassingen uit landen buiten Europa. Meer dan 70 flessen staan klaar om ontdekt te worden.

Culinaire Verwennerij:

Naast het proeven van heerlijke wijnen, worden er tijdens de proeverij ook smaakvolle hapjes geserveerd. Geniet van de perfecte combinatie van winterse wijnen en hartverwarmende lekkernijen.

Toegang:

Als gepassioneerde wijnliefhebber mag je deze betoverende wijnervaring niet missen! De toegangsprijs voor dit winterse event bedraagt slechts €12,50.

Hoe te reserveren:

Koop hier je tickets om je plek te reserveren. ( tickets verkoop zoals altijd met aparte landingspagina)

Kom samen met mede-wijnliefhebbers en geniet van een onvergetelijke middag, doordrenkt met de warmte van winterse wijnen en culinaire verwennerijen. Reserveer snel je plek en maak je op voor een betoverende ervaring op 10 november!

Met hartverwarmende groeten,

Team de Mol DrankenSpecialist


Datum: Zondag 10 november
Locatie: Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8 Driebergen
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur.
Entree: € 12,50

Andere proeverijen bij De Mol DrankenSpecialist

Wil je jezelf direct aanmelden?

Voor onze verschillende proeverijen. Dat is mogelijk via de meld je aan knop.